Gratis verzending vanaf €20
Gratis afhalen en ruilen in de winkel
Op werkdagen voor 14u besteld, zelfde dag verzonden
50+ winkels in de BeNeLux

 

FAQ – JULLIE MEEST GESTELDE VRAGEN MET ONZE ANTWOORDEN 

HOE WINKEL IK VIA DE WEBSHOP WWW.TWICEASNICE.BE

- Maak indien gewenst eerst een selectie van juwelelen aan.

- Bekijk het juweel waarin je geïnteresseerd bent door op het beeld te klikken. Beweeg je muis over het beeld om in te zoomen en elk detail te bekijken.Je vindt alle informatie over maten, het product, de prijs en referenties op de productpagina. 

- Koop het juweel door het aan jouw winkelmandje toe te voegen. 

- Om verder te shoppen, herhaal je de volgende stappen. 

- Als je wil afrekenen, log je in. 

- Vul jouw gegevens in, verifieer en bevestig. 

- Selecteer een betaalmethode: VISA, MasterCard, IDEAL, PayPal, KBC Online, ING HomePay, Belfius Direct Net or Bancontact/Mistercash.

- Bevestig en betaal je bestelling.

- Je ontvangt van ons een e-mail met de bevestiging van je bestelling.  

IN WELKE LANDEN KAN IK ONLINE BESTELLEN?

 

BESTEMMING KOST LEVERTERMIJN
BeNeLux

20€: Gratis

<20€: 4,95€

1-2 dagen
Frankrijk, Duitsland

50€: Gratis

<50€: 4,95€

2-3 dagen
Verenigd Koninkrijk en andere landen van de Europese Unie

70€: Gratis

<70€: 8,90€

3-5 dagen
Rest van de wereld

150€: Gratis

<150€: 15€

4-5 dagenHOEVEEL BEDRAGEN DE VERZENDKOSTEN? 

De verzendkosten zijn GRATIS voor bestellingen vanaf 20 EUR. 

De verzendkosten voor leveringen in België, Luxemburg en Nederland zijn 4.95EUR. 

De verzendkosten voor leveringen buiten de Benelux zijn 8,90EUR. 

WAARMEE KAN IK MIJN AANKOOP BETALEN? 
VISA, MasterCard, IDEAL, PayPal, KBC Online, ING HomePay, Belfius Direct Net or Bancontact/Mistercash.


IS HET VEILIG OM MIJN KREDIETKAART IN DE WEBSHOP TE GEBRUIKEN? 

Ja, dat is veilig. Je gegevens worden door middel van de SLL-technologie gecodeerd en zo overgedragen. Voor betalingen met VISA en Mastercard worden uitsluitend set-transacties (secure electronic transactions) aanvaard. Nadat gecontroleerd is of de kaart tot het set-systeem behoort, neemt het systeem contact op met de bank die de kaart heeft afgegeven zodat je de aankoop kan machtigen. Zodra de bank bevestigt, wordt de betaling op jouw kaart in rekening gebracht, anders wordt de bestelling geannuleerd. 

WAAROM ZOU MIJN KREDIETKAART-BETALING GEWEIGERD KUNNEN WORDEN? 
Je betaling met je kredietkaart kan om één van de volgende redenen geweigerd worden: 

- Je kredietkaart is vervallen. Controleer de vervaldatum.

- De kredietlimiet op je kaart is bereikt. Neem contact op met je bank om na te gaan of je de toegestane aankooplimiet bereikt hebt. 

- Bepaalde gegevens zijn onjuist ingevoerd. Controleer of je alle verplichte velden juist hebt ingevuld. 

 

HOE CONTROLEER IK OF MIJN BESTELLING SUCCESVOL IS VERWERKT? 

Zodra je bestelling is verwerkt, ontvang je een e-mail ter bevestiging. Neem contact op met onze klantenservice op webmaster@twiceasnice.be als je die bevestiging niet ontvangt.

KAN IK DE STATUS VAN MIJN BESTELLING VOLGEN? 

Ja, zodra je bestelling is opgestuurd, ontvang je een e-mail met een traceernummer. 

HOE LANG DUURT HET VOOR MIJN BESTELLING AANKOMT? 

De verzendtijd in België is 2 tot 3 werkdagen. Indien langer, zal je onmiddellijk verwittigd worden. De verzendtijd voor internationale bestellingen is afhankelijk van het land van bestemming. 

HOE KAN IK EEN ONLINE AANKOOP OMRUILEN? 

Je hebt daar 14 dagen de tijd voor vanaf de leverdatum. Dit kan in één van onze 51 winkels en dat vinden wij absoluut geen probleem, mits het juweel natuurlijk nog niet is gedragen en in perfecte staat is. Je kunt het juweel ruilen voor andere juwelen of een tegoedbon. Terugbetaling in de winkel behoort niet tot de mogelijkheid. Kom dus gerust langs met de originele verpakking en de leverbon, wij adviseren je graag. 


HOE KAN IK EEN ARTIKEL TERUGSTUREN VOOR TERUGBETALING? 

Besluit je om jouw online aankoop terug te sturen, dan stellen we het op prijs wanneer je binnen 14 dagen na leverdatum deze stappen volgt: 

- Markeer op de leverbon welke juwelen je wenst terug te sturen en houd een kopie achter. 

- Verstuur de juwelen samen met de gemarkeerde leverbon in de originele verpakking naar het volgende adres: Chabry BV, Prins Boudewijnlaan 21G, 2550 Kontich.(De verzendkosten zijn voor eigen rekening.)

- Zodra wij jouw pakketje hebben ontvangen, sturen we je een e-mail ter bevestiging en worden de aankoopkosten van de artikelen aan je terugbetaald. We doen dit op dezelfde manier als de aankoop is gedaan. 

Je zult begrijpen dat we helaas enkele regels moeten hanteren bij het retourneren. Zo behouden we ons het recht voor om te terugbetaling van retours buiten de gestelde termijn te weigeren. Juwelen die op maat zijn gemaakt van de klant zullen niet door ons worden teruggenomen of terugbetaald. Online gekochte juwelen kunnen niet opgestuurd of teruggebracht worden naar een winkel voor terugbetaling. Natuurlijk wel ter omruiling. 

HOE KAN IK EEN ARTIKEL LATEN HERSTELLEN ? 

Hoewel wij 100% achter de kwaliteit van onze juwelen staan, kan het voorkomen dat een juweel om een herstelling vraagt. Het snelste is om het juweel af te geven in één van onze 51 winkels. Opsturen naar Chabry BV, Prins Boudewijnlaan 21G, 2550 Kontich kan ook, waarbij de verzendkosten voor eigen rekening zijn. Stuur eerst een e-mail naar onze serviceafdeling via webmaster@twiceasnice.be. Mocht er een tussenkomst in kosten vereist zijn, dan laten we je dit op voorhand via e-mail weten om zelf te bepalen of de herstelling door mag gaan. Zo ja, dan stuur je het juweel op en vragen we je de kosten voor reparatie te betalen, waarna we je het herstelde juweel zo snel mogelijk weer terugbezorgen. 

HOE KAN IK EEN TWICE AS NICE CADEAUBON GEBRUIKEN? 

Onze cadeaubon is geldig in alle TWICE AS NICE winkels in België én in onze webshop.. Een cadeaubon is 12 maanden geldig na datum van afgifte. Als het bedrag van de aankopen de waarde van de bon overschrijdt, kun je het verschil bijbetalen volgens de gebruiktelijke betalingswijze.De cadeaubon kan echter niet ingeruild worden tegen geld of een ander betaalmiddel, ook niet gedeeltelijk. 

WELKE INTERNETBROWSER KAN IK HET BESTE GEBRUIKEN OM DE WEBSHOP VAN TWICE AS NICE CORRECT TE BEKIJKEN? 

De website van TWICE AS NICE is geoptimaliseerd voor gebruik met Microsoft internet Explorer 7 of hoger, Mozilla Firefox 3.5 of hoger, Google Chrome 6 en safari 5 of hoger. 

WELKE BEELDBESCHERMRESOLUTIE MOET IK GEBRUIKEN? 

1.024 breed en 768 hoog, en groter. 

ANTWOORD NIET GEVONDEN? STEL ONS GERUST JE VRAAG PER E-MAIL VIA WEBMASTER@TWICEASNICE.BE