Gratis verzending vanaf €20
Gratis afhalen en ruilen in de winkel
Op werkdagen voor 14u besteld, zelfde dag verzonden
50+ winkels in de BeNeLux
 

GAATJES SCHIETEN

 

 

Wil je graag gaatjes in je oor(en)? Dit kan in onze Twice As Nice winkels! 

 

PRAKTISCHE INFORMATIE:

 

Contacteer je favoriete Twice As Nice filiaal* voor meer inlichtingen en afspraken.

KLIK HIER VOOR EEN LIJST VAN WINKELS MET TELEFOONNUMMERS

* enkel in deelnemende winkels

 

Wij schieten gaatjes met het studex systeem

 

Gaatjes worden geschoten vanaf 6 jaar. Onder de 18 jaar moet een voogd of ouder aanwezig zijnEen toestemmingsformulier wordt eerst ingevuld en naverzorgingsinstructies worden meegegeven.

 

Je kiest je favoriete schietoorbel, bij ons betaal je enkel voor de oorbellen, niet voor het schieten. Prijs ligt tussen 12 en 35 naargelang de oorbel die je kiest.

 

Wij schieten niet verder dan het 2de gaatje om er zeker van te zijn dat het kraakbeen niet wordt aangeraakt.

 

 

NAVERZORGINGS INSTRUCTIES:

 

  1. WAS UW HANDEN GRONDIG VOORDAT U DE OORBEL OF UW OOR AANRAAKT.
  2. REINIG DE VOOR - EN ACHTERKANT VAN UW OOR 2 KEER PER DAG MET WATER EN EEN MILDE EN ONGEPARFUMEERDE ZEEP ZONDER DE OORBEL TE VERWIJDEREN. DRAAI ELKE OORBEL 2 TOT 3 KEER DOOR ZE 180° NAAR LINKS EN NAAR RECHTS TE DRAAIEN. DAT WIL ZEGGEN ALLEEN MAAR TOT DE HELFT DRAAIEN, DIT OM TE VOORKOMEN DAT HAREN ZICH ROND DE OORBELLEN KUNNEN VASTZETTEN. TUSSEN HET SCHOONMAKEN DOOR, HOUDT U HET GEBIED ROND DE PLEK WAAR DE GAATJES GEZET ZIJN, DROOG.
  3. HOUDT HAIRSPRAY, SHAMPOO, ZEEP EN ANDERE PREPARATEN UIT DE BUURT VAN UW OREN. NADAT U UW HAREN HEB GEWASSEN, SPOELT U UW OREN MET WATER EN REINIGT ZE VERVOLGENS MET MILDE ONGEPARFUMEERDE ZEEP ZOALS HIERBOVEN BESCHREVEN.
  4. VERWIJDER DE OORBELLEN NIET TIJDENS DE EERSTE ZES WEKEN NA HET ZETTEN VAN DE GAATJES.RAAK UW OOR EN/OF DE OORBELLEN NIET ONNODIG AAN.
  5. LAAT DE SLUITING GOED IN DE INKEPING VAN DE STEKER ZITTEN EN CONTROLEER OF HIJ NOG OP DE JUISTE POSITIE ZIT, TELKENS WANNEER U UW OREN REINIGT. DIT ZORGT ERVOOR DAT DE STEKER OP DE JUISTE MANIER IN HET OOR ZIT EN MET NAME DAT ER GENOEG LUCHT BIJ HET NIEUW GEMAAKT GAATJE KOMT. EEN TE STRAK ZITTENDE SLUITING KAN LEIDEN TOT INFECTIE.