Gratis verzending vanaf €20
Gratis afhalen en ruilen in de winkel
Op werkdagen voor 14u besteld, zelfde dag verzonden
50+ winkels in de BeNeLux

 

 

tWICE AS NICE FAMILY

Klik hier om te registreren

 

 

Met je lidkaart van onze Twice As Nice Family heb je recht op tal van leuke voordelen, dit in al onze winkels en op de website:

  • Je ontvangt een korting* op je volgende aankoop
  • Krijg als eerste een voorsmaakje van komende promoties
  • Ontvang Members-exclusive promoties
  • Krijg als eerste een kijk op onze nieuwste collecties
  • En veel meer..

 

Hoe Lid worden?

 

Je kan zeer makkelijk lid worden door je te registreren op onze website, eens je registratie compleet is, vind je je lidkaart terug op de pagina “Mijn Account”.

 

 

Uiteraard is het ook mogelijk om je te registreren in de winkel, vraag aan een van onze medewerkers meer info, of scan de QR-code in de winkel voor een snelle registratie. Je zal meteen een e-mail ontvangen met hierin je lidkaart die je kan laten scannen aan de kassa voor je afrekent. Later kan je je gegevens verder aanvullen op de website indien gewenst.

Heb je geen tijd op je te registreren in de winkel, geen nood, op je kasticket vind je een QR-code terug om je te registreren op een later moment, de aankoop wordt dan meteen aan je lidkaart toegevoegd zodat je meteen korting begint te sparen.

Als je in het verleden als geregistreerd was met een geldig e-mailadres, dan ben je automatisch lid van onze Family! Log in op je account om je lidkaart terug te vinden.

Eens je in het bezit bent van je lidkaart kan je deze makkelijk toevoegen aan je favoriete wallet/klantenkaarten app, je kan uiteraard ook inloggen op de site om je kaart zichtbaar te maken.

 

 

Hoe de kaart gebruiken?


Eens je ingelogd bent op de site staan al je aankopen die je in de webshop doet automatisch op je lidkaart, bovendien zullen opgespaarde kortingen automatisch worden afgetrokken van je aankoop, zo mis je nooit die leuke korting.

In de winkel volstaat het van je lidkaart met je telefoon aan de kassa te laten scannen, dan worden je aankopen meteen geregistreerd op jouw account en kan de korting die je hebt opgespaard meteen worden verrekend. Heb je je kaart even niet voorhanden? Geef je gegevens aan onze medewerker aan de kassa en zij kunnen je terugvinden in de database, zodat je geen enkele kans mist om korting te sparen!Hoeveel korting spaar ik?


Je spaart op elke aankoop in de winkel 5% op het betaalde bedrag, behalve op artikels in promotie. Doe je bijvoorbeeld een aankoop van €45, dan heb je bij de volgende aankoop recht op een korting van €2,25 die bij de volgende aankoop afgetrokken wordt. De kortingen blijven 1 jaar lang geldig en staan steeds op je lidkaart.Een leuke extra:


Al je aankopen zijn makkelijk zichtbaar op je account, je ontvangt van ons je kasticketje via e-mail en hoef je geen papiertjes meer bij te houden, maar bovenal is het beter voor het milieu en help je ons onze ecologische voetafdruk te verkleinen!
Twijfel niet langer en word lid van de Family!