Gratis verzending vanaf €20
Gratis afhalen en ruilen in de winkel
Op werkdagen voor 14u besteld, zelfde dag verzonden
50+ winkels in de BeNeLux

 

DISCLAIMER

De volledige inhoud van deze website is in het bezit van of onder controle van de Chabry BVBA, en wordt beschermd door de universele auteursrechten. U mag de inhoud enkel downloaden voor persoonlijk gebruik en niet-commerciĆ«le doeleinden, maar het is verboden de inhoud te wijzigen of te verveelvoudigen. De inhoud mag anders hoe dan ook niet worden gekopieerd of gebruikt. 

De Chabry BVBA zal zich inspannen om de informatie op deze website bijgewerkt en nauwkeurig te houdevn. De Chabry BVBA kan in geen enkel geval aansprakelijk zijn voor schade of problemen aan uw systeem die het resultaat zijn van de toegang tot, of uw onvermogen tot toegang tot deze website. 

Deze website geeft ook links of referenties naar andere sites, maar de Chabry BVBA is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere sites en is niet aansprakelijk voor enige schade die uit deze inhoud resulteert. Elke link naar andere sites is louter geplaatst voor het comfort van de gebruikers van deze website. 

De handelsmerken, dienstenmerken, handelsnamen, omkleding en producten op deze website zijn internationaal beschermd. Ze mogen niet worden gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toelating van de Chabry BVBA, haar partners of de rechtmatige eigenaars van deze rechten, behalve om de producten of diensten te identificeren. 

De Chabry BVBA is vrij om de inhoud van alle berichten die u naar deze site of per email naar ons verstuurt, met inbegrip van ideeĆ«n, concepten of suggesties, te gebruiken voor om het even welk doel ter verrijking van WWW.TWICEASNICE.BE. Dergelijke voorstellen gaan over het ontwikkelen, vervaardigen en/of verkopen van goederen of diensten. 

Deze website wordt verschaft als een dienst aan de bezoekers ervan. De Chabry BVBA behoudt zich het recht voor om, te allen tijde en voor om het even welke reden, de inhoud van deze site te verwijderen, te wijzigen of aan te vullen zonder kennisgeving aan om het even wie. 

Het TWICE AS NICE logo en de lay-out en vormgeving van WWW.TWICEASNICE.BE en de downloadbare items zijn eigendom van de Chabry BVBA en mogen niet worden gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Het Acrobat Reader logo is eigendom van Adobe en alle logo's van partners zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars en mogen niet zonder hun toestemming gebruikt worden.