INSTRUCTIES IVM TERUGGAVE


Indien U uw aankoop wenst terug te sturen, volg dan de stappen hieronder. U heeft 14 dagen tijd vanaf de datum van levering om uw bestelling terug te sturen.

  • MARKEER OP UW KASTICKET WELKE ARTIKELEN U WENST TERUG TE STUREN. 
  • VERPAK DE ARTIKELEN DIE  U WENST TERUG TE STUREN SAMEN MET EEN KOPIE VAN HET KASTICKET IN DE ORIGINELE VERPAKKING EN VERZEND ZE NAAR HET VOLGEND ADRES: PB 26, 2650 EDEGEM. (De verzendingskosten zijn ter uwe laste.)
  • U KRIJGT EEN E-MAIL TER BEVESTIGING VAN ONZE KLANTENDIENST WANNEER DE TERUGGAVE IS TOEGEKOMEN EN U WORDT VOLLEDIG TERUGBETAALD (behalve de verzendingskosten) OP DEZELFDE MANIER ALS DE AANKOOP WERD GEDAAN. (Houd er rekening mee dat terugstorten op kredietkaart altijd afhankelijk is van uw bank.)

 

TWICE AS NICE behoudt zich het recht voor om de terugbetaling van de terugzendingen die buiten de gestelde termijn zijn verstuurd, of de juwelen die niet in dezelfde staat verkeren als ze werden verstuurd, te weigeren.

Zullen in geen geval worden teruggenomen: gebruikte, bevuilde, beschadigde of onvolledige artikelen, artikelen die op maat van de klant zijn gemaakt en artikelen die gedragen werden en waarvan het etiket verwijderd werd.

De juwelen zullen niet opgestuurd of gebracht worden naar de winkels ter terugbetaling. 

INSTRUCTIES IVM HERSTELLING


De herstellingen kunnen afgegeven worden in de winkels met het logo TWICE AS NICE (dit is het snelste) of teruggestuurd worden naar het volgende adres: PB 26, 2650 Edegem. Stuur in dat  geval  eerst een e-mail naar onze klantendienst op webmaster@twiceasnice.be. Indien een tussenkomst in de kosten vereist is,  zal de klant eerst via e-mail verwittigd worden zodat hij de kosten kan betalen vooraleer het herstelde juweel naar hem teruggestuurd wordt. De verzendingskosten zijn ten laste van de klant.

 

 

INSTRUCTIES IVM OMRUILINGEN


De enige manier om een artikel om te ruilen is door het binnen de 15 dagen naar één van de TWICE AS NICE winkels te brengen. Artikelen moeten in perfecte staat zijn met het etiket, het kasticket en de originele verpakking. Omruilingen geven nooit aanleiding tot terugbetaling. De juwelen kunnen geruild worden voor andere juwelen of een aankoopbon.